Party Sensations

“ Naar onze mening is het sterkste punt van JHmedia de hechte samenwerking met de klant. ”

Party Sensations

Door een nauwe samenwerking op alle kanalen is Party Sensations uitgegroeid tot een autoriteit op het gebied van drive-in shows, bruiloft DJ’s en event-support.

Bekijk de website

Vanaf begin 2011 zijn wij betrokken bij de marketing van Party Sensations.

Het creëren van een sterk merk

JHmedia is verantwoordelijk voor de gehele huisstijl van Party Sensations. Van een folder tot de bedrukking van bedrijfswagens. In de basis hebben we gezorgd voor een logo en een herkenbaar icoon dat past bij de doelgroep van het bedrijf.

Een website met focus op usability en conversie

De bezoeker centraal stellen, interesse wekken en overtuigen tot contact opnemen. De website van Party Sensations is de vertaling van het bedrijf naar de behoefte van de klant.

Marketing van A tot Z

Een mooie website en dan? Door JHmedia is de website van Party Sensations geoptimaliseerd voor zoekmachines en zijn we inmiddels nummer 1 in Google op ‘Bruiloft DJ’ en ‘DJ Zwolle’.

Naar onze mening is het sterkste punt van JHmedia de hechte samenwerking met de klant. Dit in combinatie met de moderne werkwijze, de vakbekwaamheid, de duidelijke communicatie en vooral het meedenken met de klant maakt JHmedia voor ons de ideale partner op het gebied van online marketing.

- Maxim van der Veen (Eigenaar Party Sensations)

Start uw online succes

Neem contact met ons op om samen te werken aan uw succes!

Neem contact op